1. Rüyam: Benzin istasyonuna gidiyordum. Bir yaşlı amca rüyada olduğumu söyledi. Orada bilincim uyandı. (Rüyada bilincin uyanması: Rüyada olduğunu anlama ve rüyayı yönetmeye başlama durumudur.) Kendimi sevdiğim kızla evlendirdim
(Şu an da çıkıyoruz. Gızzzz seni çok seviyorummm H.M.
P.K. ) Sonra da binadan binaya atladım. Az daha sürse Mirrors Edge'ye bağlayacaktım
2. Rüyam: Half-Life oyunundaki Crossfire haritasındayım ve yağmur yağıyordu. Bende kendimi soğuktan korumak için binaların içine saklanıyordum. Orada ne işim var dı anlamadım gitti.
3. Rüyam: JPN Bİlişim'de Samet isminde bir abimiz var. (Maalesef genç yaşta rahmetli oldu
) Kendisini her zaman ki sandalyede oturup işlere baktığını benim de diğer sandalyede oturduğumu gördüm. Ayakta da çocuk vardı. Yüzünü görmüyordum ve onu henüz tanımıyordum. Samet abi ise gülümsüyordu.
Şimdi garipliği şurada: O rüyayı gördükten sonra o çocukla tanıştım. Rüyamı anlatmadım ama o bana aynı rüyayı anlattı. Rahmetliyi aynı sandalyede çalışıp gülümseyerek gördüm dedi. Sonra da sandalyede yüzünü görmediğim biri oturuyordu diye de benim oturduğum yeri işaret etti. Şİmdi ben şok olmayayım da ne yapayım?
Yazım hatası yaptıysam uyarın. Moderatörler affetmeden saatlerce banlıyor ve siteden soğuyorum.
Az önce ben ne okudum ya öyle