M Mustafa_01 Femtopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 174 3 Nisan 2022 #41 Forumdaş dedi: Neden ? PP de 2. Abdülhamid resmi var diye mi ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet profil resimdeki kişi ümmetçi diye biliyorum.
Forumdaş dedi: Neden ? PP de 2. Abdülhamid resmi var diye mi ? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle evet profil resimdeki kişi ümmetçi diye biliyorum.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 3 Nisan 2022 #42 XEfe.Bey dedi: Türkiye, para olsa gezilecek ne yerleri var Ülkemizin. Taşı toprağı altın büyük Türkiye demiyorlar boşuna. Genişletmek için tıkla... Daha kendi ülkemizi gezemiyorsak sıkıntı büyük demektir.
XEfe.Bey dedi: Türkiye, para olsa gezilecek ne yerleri var Ülkemizin. Taşı toprağı altın büyük Türkiye demiyorlar boşuna. Genişletmek için tıkla... Daha kendi ülkemizi gezemiyorsak sıkıntı büyük demektir.
Yararsız Üye Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 7.583 Makaleler 10 Çözümler 9 3 Nisan 2022 #43 Forumdaş dedi: PP'de 2. Abdülhamid resmi var diye mi? Genişletmek için tıkla... Norveç, Finlandiya halt etmiş. Yemen var orada ne güzel, biri de orayı görmek istesin. Son düzenleme: 3 Nisan 2022
Forumdaş dedi: PP'de 2. Abdülhamid resmi var diye mi? Genişletmek için tıkla... Norveç, Finlandiya halt etmiş. Yemen var orada ne güzel, biri de orayı görmek istesin.
cleWm018 Picopat Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #44 Almanya, Hollanda, Amerika.
Dark Winter Kilopat Katılım 24 Mayıs 2019 Mesajlar 630 Çözümler 2 3 Nisan 2022 #45 Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, İngiltere, İrlanda, İzlanda, Grönland, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Amerika, Kanada, Flipinler, Nepal. Bunlar gezmek istediğim yerler ve büyük ihtimal hayal olarak kalacak.
Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, İngiltere, İrlanda, İzlanda, Grönland, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Amerika, Kanada, Flipinler, Nepal. Bunlar gezmek istediğim yerler ve büyük ihtimal hayal olarak kalacak.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #46 Yararsız Üye dedi: Yeni Zelanda. Sorun zaman ya da para değil, çok uzak. 1.5 gün yol çekemem uçakta ve aktarmalarda, o yüzden muhtemelen hiç göremeyeceğim... Şaşırtıcı. Suudi Arabistan, Yemen, Ürdün, Malezya, Endonezya dersin diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben görmek istediğim ülkeleri söyledim. İnşallah saydığın ülkelere gitmek de nasip olur.
Yararsız Üye dedi: Yeni Zelanda. Sorun zaman ya da para değil, çok uzak. 1.5 gün yol çekemem uçakta ve aktarmalarda, o yüzden muhtemelen hiç göremeyeceğim... Şaşırtıcı. Suudi Arabistan, Yemen, Ürdün, Malezya, Endonezya dersin diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Ben görmek istediğim ülkeleri söyledim. İnşallah saydığın ülkelere gitmek de nasip olur.
saul g00dman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 1.796 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #47 Japonya , Kanada , ABD , Meksika (Kartelleri merak ediyorum gerçekten tehlikeli bir ülke mi diye.) İngiltere,herhangi bir baltık ülkesi , Norveç.
Japonya , Kanada , ABD , Meksika (Kartelleri merak ediyorum gerçekten tehlikeli bir ülke mi diye.) İngiltere,herhangi bir baltık ülkesi , Norveç.
triachd Picopat Katılım 8 Şubat 2022 Mesajlar 529 Çözümler 3 3 Nisan 2022 #48 19atakan05 dedi: New york caddeleri Genişletmek için tıkla... Wall Street'i görmek lazım.
Dontaçhi Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 577 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #49 USA (California ve Florida) Canada İskandinav ülkeleri İtalya
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.453 Çözümler 4 Yer Toronto 3 Nisan 2022 #50 Fransa.