Görev başarımlarının önceden söylenmemesi

Hakikoko

Megapat
Daha fazla  
Her görev yaptıktan sonra görevdeki başarımları yapmadığımı görüp bronz almak canımı sıkıyor. Asıl canımı sıkansa bu başarımların görev başlamadan önce gösterilmeyip bunları başarırsan yüksek madalya alırsın denmemesi. Ulan ben nereden bileyim başarım için 50 kafa vuruşu yapmam gerektiğini, 1 dakikada varmam gerektiğini, 20 kişiyi sessizce indirmem gerektiğini. İçimden "bunu bana önceden söyleseniz kasıp yapardım, neden görev bittikten sonra gösteriyorsunuz, ben nereden bileyim ne başarmam gerektiğini!" diyorum. Bunları görev öncesi bir şekilde görebiliyoruz da ben mi bunu bilmiyorum yoksa görevden önce gösterilmemesi gıcıklığına mecbur muyuz?

Sanırsam RDR 2'den bahsediyorsunuz, size önerim internetten görevin ismini aratıp görevin başarımlarını ne istediğine bakmak olacaktır.

Sanırsam RDR 2'den bahsediyorsunuz, size önerim internetten görevin ismini aratıp görevin başarımlarını ne istediğine bakmak olacaktır.

Evet, en son RDR 2 de bu durum canıma tak etti ama genel olarak oyunlarda var bu. Hangi oyunu oynasam aynı sorun, elbette internetten bakabilirim ama bununla zaman kaybetmeden direkt bakabilmeyi tercih ederim.

Gerçekten çok sinir bozucu. Çoğu oyunda da durum bu. Bu gıcıklığı yaşamamak için görevi internetten bakıyordum ama o da bir süre sonra çok sıkıyor.

Gerçekten çok sinir bozucu. Çoğu oyunda da durum bu. Bu gıcıklığı yaşamamak için görevi internetten bakıyordum ama o da bir süre sonra çok sıkıyor.

Çözüm olmaması daha da can sıkıcı maalesef. Sanırım istedikleri şey oyunu en az ikinci defa oynamak, sırf bunlara kasmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…