Görseldeki bölüm görev çubuğu zaten. Aramadan mı bahsediyorsunuz yoksa Başlangıçtan mı bahsediyorsunuz açılmıyor derken?Görev çubuğunu otomatik gizle seçeneğini seçtim fakat fareyi alta doğru götürdüğümde açılmıyor. Neden olabilir?
Eki Görüntüle 2478184
Dediğim şu kısım.
Görseldeki bölüm görev çubuğu zaten. Aramadan mı bahsediyorsunuz yoksa Başlangıçtan mı bahsediyorsunuz açılmıyor derken?
3. Parti yazılım olduğundan bir şey diyemeyiz. Ya uygulamanın kendi ayarıdır ya da bir şeyleri bozmuştur. Sonuç olarak, Windows'un kendi desteklediği bir özellik değil bu.görev çubuğunu anlamayanlar için koydum zaten otomatik gizle modunda normal webde gezerken kapalı duruyor normalde monitorun en altına mouseu çektiğimde açılması gerekiyor açılmıyor ondan bahsediyorum
kendi ayarı hocam siz sorunu anladığınızdan emin misiniz ?3. Parti yazılım olduğundan bir şey diyemeyiz. Ya uygulamanın kendi ayarıdır ya da bir şeyleri bozmuştur. Sonuç olarak, Windows'un kendi desteklediği bir özellik değil bu.
Çok pardon. Kafam karıştı. Görev çubuğu hangi durumlarda açılmıyor? Tam ekran modu kullanan uygulamalarda açılmaz.kendi ayarı hocam siz sorunu anladığınızdan emin misiniz ?
Eki Görüntüle 2478218
normal tarayıcıda gezerken acılmıyor bazen ana ekranda açılmıyor anlamadımÇok pardon. Kafam karıştı. Görev çubuğu hangi durumlarda açılmıyor? Tam ekran modu kullanan uygulamalarda açılmaz.
Bu durumda, CTRL + Shift + ESC yapıp "explorer.exe" dosyasını yeniden başlatırsanız düzelir.normal tarayıcıda gezerken acılmıyor bazen ana ekranda açılmıyor anlamadım
Bu durumda, CTRL + Shift + ESC yapıp "explorer.exe" dosyasını yeniden başlatırsanız düzelir.normal tarayıcıda gezerken acılmıyor bazen ana ekranda açılmıyor anlamadım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.