M mehmetaydınxxxa Femtopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu? Dosya Ekleri 1675881106198.png 1,8 MB · Görüntüleme: 50
Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu?
Fehim Paşa Picopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 269 8 Şubat 2023 #2 mehmetaydınxxxa dedi: Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
mehmetaydınxxxa dedi: Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
guneralp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 8 Şubat 2023 #3 mehmetaydınxxxa dedi: Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... O ekran ölçeklemesi ile ilgili, ölçeklemeyi değiştirirseniz biraz daha küçülebilir.
mehmetaydınxxxa dedi: Görev çubuğu bana çok büyük geliyor, ayarlardan küçük görev çubuğu kullana basınca da çok küçük geliyor. Bunun ortasını ayarlama şansım yok mu? Genişletmek için tıkla... O ekran ölçeklemesi ile ilgili, ölçeklemeyi değiştirirseniz biraz daha küçülebilir.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 4 Çözümler 31 8 Şubat 2023 #4 Masaüstüne sağ tık > görüntü ayarları > Ekran çözünürlüğü > 1920x1080 (yada istediğin boyut).