Çözüldü Görev çubuğu Chrome simgesine gizli sekme kısayolu nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Daywalkerrr

Kilopat
Görev çubuğundaki Google Chrome simgesine sağ tıkladığımızda "gizli sekme" bölümü vardı, yeniden kurduğumda kayboldu. Bunu tekrar nasıl ekleyebilirim?

bunun gibi;

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende formatla bile düzelmedi
Durumu şöyle çözdüm; Chrome kurup normal bilindik yoldan sağ üst, 3 noktadan gizli sekme açıp gizli sekmede biraz surf yaptım kendisi görevlere düştü. Ondan sonra görev çubuğuna sabitledim.

Format attım olmadı tüm mesele gizli sekmede biraz dolaşmakmış
Görev çubuğundaki Google Chrome simgesine sağ tıkladığımızda "gizli sekme" bölümü vardı, yeniden kurduğumda kayboldu. Bunu tekrar nasıl ekleyebilirim?

bunun gibi;

Eki Görüntüle 1212118
Bununla alakalı tam bir çözüm bulunmuyor. Ancak deneyebileceğiniz 4 yöntem var belki işinize yarar bunlar için görev çubuğundan Chrome simgesini kaldırın ve şunları deneyin:
1- Masaüstündeki simgeyi sürükleyerek tekrar görev çubuğuna koyun deneyin.
2- Olmadıysa bir da Masaüstündeki Chrome simgesine sağ tıklayıp görev çubuğuna ekleye tıklayın böyle deneyin.
3- Chrome dosya konumuna gidin oradan üstteki 2 seçeneği tekrar deneyin. Olmaz ise başka da bir çözümü olacağını sanmıyorum.
Belki regedit ile ayarlanabiliyordur ama hiç görmedim.

Denedim hocam malesef olmadı ,kaldırıp kurmakta çözüm değil. Enteresan

Kaldırıp geri kurduğumda düzelmişti bende.

Bende formatla bile düzelmedi
Durumu şöyle çözdüm; Chrome kurup normal bilindik yoldan sağ üst, 3 noktadan gizli sekme açıp gizli sekmede biraz surf yaptım kendisi görevlere düştü. Ondan sonra görev çubuğuna sabitledim.

Format attım olmadı tüm mesele gizli sekmede biraz dolaşmakmış

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…