Görev çubuğu ile uygulamalar arasında boşluk var

XTIOR

Centipat
Daha fazla  

Görev çubuğu ile uygulamalar arasında böyle bir boşluk var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba!
Bu sorunu çözebilmeniz için lütfen aşağıdaki adımları uygulayın.

Adım 1: Kayıt Defteri Düzenleyicisini başlatın.
Adım 2: Bu konuma doğru ulaşın: Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics
Adım 3: IconSpacing ve IconVerticalSpacing değeri Windows 11 için varsayılan olarak -1128 olmalıdır.

En azından bende ki varsayılan değer -1128 ancak varsayılan değerin -1125 olması gerektiğini söyleyen konular mevcut. Yine de arada pek fark olmaz.
Değerin -1125 olması gerektiğini söyleyen bu konuya veya değerin -1128 olması gerektiğini söyleyen bu konuya göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:

İkisini de denedim fakat işe yaramadı, sayfayı açtığımda zaten -1128 şeklindeydi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    130,7 KB · Görüntüleme: 43
İkisini de denedim fakat işe yaramadı, sayfayı açtığımda zaten -1128 şeklindeydi.
Bu durumda bir sorun yaşamıyorsunuz. Görev çubuğu ile uygulamalar arasındaki boşluk diğer bilgisayarlarda olduğu gibi normaldir. Eğer simgenin boyutunu ayarlamak istiyorsanız Masaüstüne sağ tık > Görünüm kısmından ayarlamayı düşünebilirsiniz.

Son düzenleme:
bu sonradan oluşan bir şey ve boşluk olduğuna eminim ilk attığım görsele bakarsan orda mouse ile basılı tuttuğumda mavi kaplı kısmın yarım kaldığını görebilirsin en alt kısma kadar çekemiyorum imleci.

Bende de aynı sorun var. Hem masaüstünde seçim yaparken en üstteki resimde olduğu gibi hem de uygulamaları açınca görev çubuğu ile uygulamalar arasında boşluk kalıyor.

Bende de aynı sorun var. Hem masaüstünde seçim yaparken en üstteki resimde olduğu gibi hem de uygulamaları açınca görev çubuğu ile uygulamalar arasında boşluk kalıyor.
Malesef çözüm bulamadım, sen bulduysan söyler misin?

Malesef çözüm bulamadım, sen bulduysan söyler misin?
Tam olarak bir çözüm yok ancak sebebi şu, ayarlardan görüntü ölçeğini azaltınca ortaya çıkıyor ve eski haline getirince dahi düzelmiyor. Eğer açılan pencereler ile görev çubuğu arasında boşluk kalıyorsa(ki bu da aynı ayardan kaynaklanıyor) bunun çözümü görev yöneticisinden windows gezginini yeniden başlatmak. Dediğim gibi en üstteki resimde olan olaya çözüm yok ama hani o kadar da büyük bir problem de değil yani, sadece göze kötü görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…