Görev çubuğu simgeleri nasıl üçgen içerisine alınır?

Makaleler
1
Yer
localhost
Selam. Hani arka planda bir uygulama açıksa küçültürseniz bazı uygulamalar sağ altta bir yerde olur tıklayınca açılır. Ama genellikle bir üçgene tıklarsın öyle gözükürler. O bende olmuyor nasıl yapacağım.

1621272668655.png

Şunu söyleyim simgelerden birini tutup havaya çektim üçgen çıkmadı.

Selam. Hani arka planda bir uygulama açıksa küçültürseniz bazı uygulamalar sağ altta bir yerde olur tıklayınca açılır. Ama genellikle bir üçgene tıklarsın öyle gözükürler. O bende olmuyor nasıl yapacağım.

Eki Görüntüle 1028001

Şunu söyleyim simgelerden birini tutup havaya çektim üçgen çıkmadı.
Birbirlerin üzerine taşıyın.

Hocam sen o üçgeni yok etmişsin. O üçgendeki tüm simgeleri çıkarırsan böyle olur. Simgeyi tut ve sola kaydır muhtemelen gelecektir.

Simgeyi tutun ve sola kaydırın.

Olmuyor denedim yazdım oraya üçgen çıkmıyor diye.
Hocam sen o üçgeni yok etmişsin. O üçgendeki tüm simgeleri çıkarırsan böyle olur. Simgeyi tut ve sola kaydır muhtemelen gelecektir.

Üçgeni bilerek yok etmedim işte. PC hızlandırmak için bir script vardı. Script çalıştırınca öyle oldu ve düzelmiyor.
Olmuyor denedim yazdım oraya üçgen çıkmıyor diye.

Üçgeni bilerek yok etmedim işte. PC hızlandırmak için bir script vardı. Script çalıştırınca öyle oldu ve düzelmiyor.

Script ismi şeydi şey debloat.

Scrpipt sistemi bozmuş. SFC /scannow belki işe yarayabilir.

Sistemi bozmadı. Büyük ihtimalle o özelliği kapadı. Ama nasıl açılacağını bilmiyorum. Bir hizmet olabilir. Script amacı gereksiz hizmetleri kapatıp hız sağlamak. SFC scannow denesemde düzelmez ki denedim zaten.
Hmm.
Çözümü buldum: Regeditte HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer konumunda enableautotray 0 ise 1 yapın. PC yeniden başlatın düzelir.

Hocam sanırım imzadan bahsettiğim için uyarı alacağım. Ama imzanızdaki 918 GB RAM sandım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı