mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 21 Kasım 2018 #1 Görev çubuğunu siyah yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2018
BrMaz Decapat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 34 21 Kasım 2018 #2 Windows'ta maksimum gri tonlarında renk kullanabilirsiniz.
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 21 Kasım 2018 #3 BrMaz dedi: Windows'ta maksimum gri tonlarında renk kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunu siyah yapan insanlar nasıl yapıyor hocam?
BrMaz dedi: Windows'ta maksimum gri tonlarında renk kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğunu siyah yapan insanlar nasıl yapıyor hocam?
BrMaz Decapat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 34 21 Kasım 2018 #4 Silinen üye dedi: Görev çubuğunu siyah yapan insanlar nasıl yapıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Sanırım yanılmışım hocam kusura bakmayın. Windows 10 Siyah Tema Nasıl Kullanılır? - ShiftDelete.Net yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Görev çubuğunu siyah yapan insanlar nasıl yapıyor hocam? Genişletmek için tıkla... Sanırım yanılmışım hocam kusura bakmayın. Windows 10 Siyah Tema Nasıl Kullanılır? - ShiftDelete.Net yapabilirsiniz.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 21 Kasım 2018 #5 StartIsBack++ kurarak görev çubuğuna sabit bir renk koyabilir veya masaüstü arka plan rengini gösterecek şekilde saydamlığını değiştirebilirsiniz. Renk paletindeki tüm renkleri koyabilirsiniz.
StartIsBack++ kurarak görev çubuğuna sabit bir renk koyabilir veya masaüstü arka plan rengini gösterecek şekilde saydamlığını değiştirebilirsiniz. Renk paletindeki tüm renkleri koyabilirsiniz.
mert99x Hectopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 381 21 Kasım 2018 #6 Wheeler Man dedi: StartIsBack++ kurarak görev çubuğuna sabit bir renk koyabilir veya masaüstü arka plan rengini gösterecek şekilde saydamlığını değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 345526 Renk paletindeki tüm renkleri koyabilirsiniz. Eki Görüntüle 345527 Genişletmek için tıkla... uyguladığı ayarları nasıl iptal edebilirim? BrMaz dedi: Sanırım yanılmışım hocam kusura bakmayın. Windows 10 Siyah Tema Nasıl Kullanılır? - ShiftDelete.Net yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef yapamadım hocam Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2018
Wheeler Man dedi: StartIsBack++ kurarak görev çubuğuna sabit bir renk koyabilir veya masaüstü arka plan rengini gösterecek şekilde saydamlığını değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 345526 Renk paletindeki tüm renkleri koyabilirsiniz. Eki Görüntüle 345527 Genişletmek için tıkla... uyguladığı ayarları nasıl iptal edebilirim? BrMaz dedi: Sanırım yanılmışım hocam kusura bakmayın. Windows 10 Siyah Tema Nasıl Kullanılır? - ShiftDelete.Net yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... maalesef yapamadım hocam
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 21 Kasım 2018 #7 İptal etmek için yazılımı kaldırmanız yeterli.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2019 #8 Masaüstüne sağ tıkla/Kişiselleştir e geldikten sonra Renginizi seçin yazan yere tıklayıp Özel İ seç/ Varsayılan Windows Modunuzu koyu yap/Hepsi bukadar
Masaüstüne sağ tıkla/Kişiselleştir e geldikten sonra Renginizi seçin yazan yere tıklayıp Özel İ seç/ Varsayılan Windows Modunuzu koyu yap/Hepsi bukadar
wontagadra Kilopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 329 Çözümler 2 12 Mart 2023 #9 Hocam çözebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum koyu gri veriyor ama ben kömür rengi arıyorum.
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 13 Mart 2023 #10 wontagadra dedi: Hocam çözebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum koyu gri veriyor ama ben kömür rengi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Saydamlık efektlerini kapatın.
wontagadra dedi: Hocam çözebildiniz mi bende aynı sorunu yaşıyorum koyu gri veriyor ama ben kömür rengi arıyorum. Genişletmek için tıkla... Saydamlık efektlerini kapatın.