Görev çubuğu tamamen şeffaf olabilir mi?

turaner2422

Hectopat
Makaleler
2
Windows 10 Pro 20H2'ye güncelledikten sonra ilk defa fark ettim. Pil gücünde çalışırken saydamlık efekti açıldığında görev çubuğu tamamen şeffaf oluyor. Örnek:

Aynı ayarlarda fişe takıyorum saydamlık oluyor sana yarı saydamlık:

İnternette araştırdım insanlar görev çubuğunu tamamen şeffaf yapmak için kayıt defterini falan değiştiriyorlar. Özellik yeni mi geldi acaba.
Sanırım güç ayarlarında bunun bir ayarı var. Ama o ayara nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Ben sürekli pil gücündeymiş gibi gözükmesini istiyorum.

TranslucentTB kullanabilirsiniz.

Hocam sizler beni yanlış anladınız. Görev çubuğum zaten şuan saydam, hem de herhangi bir program kullanmadığım halde. Ancak laptopu fişe takınca saydamlık gidiyor. Güç tasarrufu ile alakalı belli ki. Bunun ayarları nerde nasıl bulurum?
Yine kendim araştırarak sonunda olayı çözdüm.
Grafik kartı sürücünüzü güncelediğinizde windows görev çubuğunuz hiçbir programa ihtiyaç duyulmadan tamamıyla şeffaf oluyor. Ancak bu bir geliştirme değil, bir hata sonucu. Bilgisayarı yeniden başlattığınızda düzeliyor. (ilgili haber)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…