Görev çubuğu ve masaüstünde hiçbir şeye tıklanmıyor

Rrfalcon

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam aleyküm, dün gece Windows virüs taraması yaptım ve 1 virüs buldu ne olduğuna bakmadan hemen kaldırdım sonra normal kullanmaya devam ettim. PC'yi kapatıp uyumaya gittim sabah açtığımda çok geç açıldı yani anakart logosunda çok bekledi. Masaüstüne geldiğinde görev çubuğu ve başlat siyahdı ve ekranda görülen hiçbir şeye tıklanmıyordu (klavye fare çalışıyor) kasadaki her şeyi söküp taktım ve sonuç aynı oldu format atmaya karar verdim ve USB bellekle formata başladım yeniden başlatma ekranı geldi. Her şey normaldi ama ASUS logosunda takılı kaldı imleç hateket ediyor ama arka plan ASUS logosu sorunun sorunun SATA SSD de olduğunu düşünüyorum.

Temiz kurulum yapmadıysan o yüzden olabilir. Belki de farklı bir sorun var virüs ile denk geldi ve siz onunla bağlantı kuruyorsunuz.

Temiz kurulum yapmadıysan o yüzden olabilir. Belki de farklı bir sorun var virüs ile denk geldi ve siz onunla bağlantı kuruyorsunuz.
Hayır temiz kurulum yapdımda takılıp kalıyo biosa sorunsuz giriyo anakart, ekran kartı,ve işlemcide sorun olmaz demi SSD sorun değil

Hayır temiz kurulum yapdımda takılıp kalıyo biosa sorunsuz giriyo anakart, ekran kartı,ve işlemcide sorun olmaz demi SSD sorun değil
Bir çok sebebi olabilir. Bios sıfırlamayı deneyin. Eğer çözülmez ise PC güvenli modda başlatıp ekran kartı sürücüsünü devre dışı bırakın tekrar boot edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…