Hiko335 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #1 Görev çubuğu ve uygulamalara erişemiyorum. Ayrıca Kaspersky ile tarama da yapamıyorum. Sistemim i5 7200U 930MX 12 GB RAM ASUS X556u laptop. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2021
Görev çubuğu ve uygulamalara erişemiyorum. Ayrıca Kaspersky ile tarama da yapamıyorum. Sistemim i5 7200U 930MX 12 GB RAM ASUS X556u laptop.
denizhan38 Yoctopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #2 Windows'u resetleyin. Görev yöneticisinde desktop tarzı bir uygulama uzantısı hatasından dolayı görev çubuğuna erişim sağlanamıyor olabilir Artı 0 Eksi
Windows'u resetleyin. Görev yöneticisinde desktop tarzı bir uygulama uzantısı hatasından dolayı görev çubuğuna erişim sağlanamıyor olabilir
KS KS Hiko335 Decapat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2021 #3 denizhan38 dedi: Windows'u resetleyin. Görev yöneticisinde desktop tarzı bir uygulama uzantısı hatasından dolayı görev çubuğuna erişim sağlanamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu ve hiçbir program ya da uygulama çalışmıyor örnek olarak Kaspersky açmaya çalışıyorum açılmıyor. Windows'u resetlemeyi nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
denizhan38 dedi: Windows'u resetleyin. Görev yöneticisinde desktop tarzı bir uygulama uzantısı hatasından dolayı görev çubuğuna erişim sağlanamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu ve hiçbir program ya da uygulama çalışmıyor örnek olarak Kaspersky açmaya çalışıyorum açılmıyor. Windows'u resetlemeyi nasıl yapacağım?