Görev Çubuğuna Başlat Düğmesine vs. Tıklanmıyor

AvaIlach

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar bilgisayarımda ilginç bir problem var, 10-15 dk'da bir görev çubuğu başlat menüsü vs. mouse ile tıklanmaz hale geliyor, masaüstündeki simgelere tıklayabiliyorum ama örneğin Bilgisayarım'a tıklayıp açtğımda o pencerede hiç bir yere tıklayamıyorum, düzelmesi için klavye kullanarak başlat menüsünü açıp oturumu kilitle yapıp geri kilidi açıyorum ve 3-4 saniye içinde düzeliyor. İşin garibi temiz şekilde format attım sonuç yine aynı yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı problem bende de var. Belki ortak bir yazılım veya aygıt kullanıyoruzdur ve o problem yaratıyor olabilir. Bilgisayarınız ve ekipmanlarınız neler?
  • i3-4130 3.4 GHz
  • AMD R9 285 STRIX OC 2GB
  • 12GB RAM 1600MHz
  • H81 haswell Anakart DDR3 1600MHz
  • Zalman ZM700w-GV Serisi 80Plus Bronz
  • SteelSeries Rival 100
  • Logitech G103

Ben de SteelSeries Rival 300 kullanıyorum. Sanırım onunla alakalı. Ben artık bu sorunu yaşamıyorum. SteelSeries Engine yazılımı yüklü mü? Yüklüyse güncelleyin bakalım son sürüme, beni bilgilendirirsiniz.
Güncelledim fakat sorun aynı. Sanırsam sorun bu görev yöneticisini izliyorum rundll32.exe sürekli açıp kapanıyor kendi kendine işlem yapıyor. Virüs olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı