C cev0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #1 Eskiden açık olan şeylerin altında bir çizgi vardı fakat birden kayboldu ve çözümünü bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2018
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 11 Kasım 2018 #2 Monitör ayarlarından otomatik ayarlamayı yapın. Büyük ihtimalle görüntü kaymış. Artı 0 Eksi
KS KS C cev0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2018 #3 LTNeron dedi: Monitör ayarlarından otomatik ayarlamayı yapın. Büyük ihtimalle görüntü kaymış. Genişletmek için tıkla... monitör ayarlarında otomatik ayarlama diye bi seçenek göremedim Artı 0 Eksi
LTNeron dedi: Monitör ayarlarından otomatik ayarlamayı yapın. Büyük ihtimalle görüntü kaymış. Genişletmek için tıkla... monitör ayarlarında otomatik ayarlama diye bi seçenek göremedim
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 11 Kasım 2018 #4 cev0 dedi: monitör ayarlarında otomatik ayarlama diye bi seçenek göremedim Genişletmek için tıkla... Sizin monitörünüzde ne diye geçiyor bilmiyorum. Otamatik olarak görüntüyü en iyi şekilde ayarlayan bir tuş vardır. Bastığınızda görüntü oynar. O tuş sizde var mı? Artı 0 Eksi
cev0 dedi: monitör ayarlarında otomatik ayarlama diye bi seçenek göremedim Genişletmek için tıkla... Sizin monitörünüzde ne diye geçiyor bilmiyorum. Otamatik olarak görüntüyü en iyi şekilde ayarlayan bir tuş vardır. Bastığınızda görüntü oynar. O tuş sizde var mı?