Geçtiğimiz seneden itibaren KMS ile Office 2013 kullanıyordum fakat üniversite mail adresmizle ücretsiz Office 365 kullanabildiğimizi öğrendim. Bahtsızlık şu ki bunu öğrenmeden 1 hafta önce de KMS'nin süresi bitmiş ve yenilemiştim. Fakat önceden kullandığım KMS'yi değil başka bir KMS programını indirip kullandım. Bu programı kullandıktan sonra görev çubuğunda çok hızlı bir şekilde açılıp kapanan bir program peydah oldu. Ekranda milisaniyelik görünüp kayboluyor. Office 2013 kaldırmama rağmen devam ediyor. Program ekle kaldırda da göremedim. Bu konuda ne yapabilirim?
Windows 10 için KMS sıkıntılarına bir az göz gezdirdim ama moralim bozuldu. Bu arada Windows sürümüm güncel ve orijinal.
Hocam yükledim, tarattım herhangi bir şey bulamadı. @Murat5038 Hocam konuda yazdığım gibi bir durum var ne yapabiliriz? GSI6_DESKTOP-BGOTE0U_hasandegirmenci_04_09_2019_22_29_38.zip raporumu da oluşturdum. Birçok kez Avast, Hitman Pro ve Defender'la tarattım fakat bir şey bulamadı. @Murat5038 Malware taratması, Avast ile bios taraması yaptım fakat kar etmedi. Bilgisayar açılır açılmaz değil bir süre geçtikten sonra açılıp kapanmaya başlıyor. Gözümle seçemiyorum. Altta açılıp tam ekran olup kapanıyor.
Bunların içini sil:
C:\Users\Hasan Değirmenci\AppData\Local\Temp
C:\WINDOWS\Temp\
C:\Program Files (x86)\Popcorn Time\
Buranın içinde uninstall yazılımı varsa onunla kaldırın yok ise denetim masasını kontrol edin orada da yoksa klasörü silin.
Bunların içini sil:
C:\Users\Hasan Değirmenci\AppData\Local\Temp
C:\WINDOWS\Temp\
C:\Program Files (x86)\Popcorn Time\
Buranın içinde uninstall yazılımı varsa onunla kaldırın yok ise denetim masasını kontrol edin orada da yoksa klasörü silin.
Şimdi temp dosyalarının içini sildim, Popcorn u sildim, bios sıkıntılı bir sürümdeydi en son. Düzelmişse güncelleyeceğim, hosts dosyasını orijinali ile değiştirdim fakat aygıt yöneticisinden ne yapacağımı anlamadım?
Bir başka forumdaki bilgisayarımın kullanıcılar grubunda birkaç ay önceki bios sürümünün güncel Windows sürümü ile uyumlu olmadığı ve sürekli kendi kendine açılıp kapanmalar yaşandığını söylemişti kullanıcılar. Throttle sorunu yaşandığından da bahsedenler olmuştu.
O isimde bir sürücü gözükmüyor.
Bir başka forumdaki bilgisayarımın kullanıcılar grubunda birkaç ay önceki bios sürümünün güncel Windows sürümü ile uyumlu olmadığı ve sürekli kendi kendine açılıp kapanmalar yaşandığını söylemişti kullanıcılar. Throttle sorunu yaşandığından da bahsedenler olmuştu.