D Düşünce Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Bu simgeyi nasıl gizleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
D DGDev Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.420 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2021 #2 Sağ tık yapın gelen seçeneklerden bu simgeyi gizle tuşu varsa tıklamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS D Düşünce Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 DGDev dedi: Sağ tık yapın gelen seçeneklerden bu simgeyi gizle tuşu varsa tıklamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten sağ tık yapınca neyin gözüktüğünün fotosunu attım bir türlü kaldıramadım oradan Artı 0 Eksi
DGDev dedi: Sağ tık yapın gelen seçeneklerden bu simgeyi gizle tuşu varsa tıklamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok zaten sağ tık yapınca neyin gözüktüğünün fotosunu attım bir türlü kaldıramadım oradan
Rantendo Zeptopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 Düşünce dedi: Yok zaten sağ tık yapınca neyin gözüktüğünün fotosunu attım bir türlü kaldıramadım oradan Genişletmek için tıkla... Yazıcının fişi sürekli olarak takılı ise çıkart o simge gidecektir. Artı 0 Eksi
Düşünce dedi: Yok zaten sağ tık yapınca neyin gözüktüğünün fotosunu attım bir türlü kaldıramadım oradan Genişletmek için tıkla... Yazıcının fişi sürekli olarak takılı ise çıkart o simge gidecektir.