zxuaqs64 Yoctopat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Ekran kartı NVIDIA GT220 Anakart Wibtek İşlemci i3-3470 Bilgisayarımı otomatik onarım hatasından dolayı format attırmıştım. Format attıktan sonra bu sorun ile karşılaştım. Görev çubuğu ayarlarında da bildirimler kısmıyla ilgili ayar yok. Aynı şekilde hava durumunu da göremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarımı otomatik onarım hatasından dolayı format attırmıştım. Format attıktan sonra bu sorun ile karşılaştım. Görev çubuğu ayarlarında da bildirimler kısmıyla ilgili ayar yok. Aynı şekilde hava durumunu da göremiyorum. Yardım edebilir misiniz?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Hava durumu ayarı bu: Sürprizbozan: . Artı 0 Eksi
Keremyzc54 Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 357 Çözümler 11 Yer Sakarya, Adapazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Görev çubuğu ayarları, görev çubuğu öğeleri, pencere öğelerini açın. Artı 0 Eksi