dogiadam Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #11 Burakwxyz dedi: Steam görev çubuğunda ama gözükmüyor ve görev çubuğundan kaldıra basınca da kaldırılmıyor. Nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 1999359 Genişletmek için tıkla... Bulamadım kodu aramaya devam ediyorum o sırada Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı dener misiniz?
Burakwxyz dedi: Steam görev çubuğunda ama gözükmüyor ve görev çubuğundan kaldıra basınca da kaldırılmıyor. Nasıl düzeltirim? Eki Görüntüle 1999359 Genişletmek için tıkla... Bulamadım kodu aramaya devam ediyorum o sırada Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı dener misiniz?
Burakwxyz Centipat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 61 2 Kasım 2023 #12 dogiadam dedi: Bulamadım kodu aramaya devam ediyorum o sırada Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Yine de teşekkürler.
dogiadam dedi: Bulamadım kodu aramaya devam ediyorum o sırada Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Yine de teşekkürler.