Görev çubuğunda sembollere tıklanmıyor

faruk212

Decapat
Daha fazla  
Daha öncesinde Kaspersky Security Cloud menüsünde hiçbir şeye tıklanmıyor konusunu açtım ancak bu sefer de de bunlara tıklayamıyorum. Büyük ihtimal yeniden başlattığımda düzelecek ama bilgisayarda gariplikler var gibi geldi bana. HOI4'te dosyalar kendiliğinden bozuluyor, Kaspersky menüsünde hiçbir şeye tıklayamıyorum ve bu olay. Bunu düzeltebilmenin bir yolu var mı? Yoksa temiz kurulum yapmam mı lazım?
(Aktif olarak antivirüs kullanmaktayım.) Artık canımı sıkmaya başladı. (bunu fark ettim alıntı ve taslak ile fotoğraf atacaktım, kısayol çalışmadı. Bir şekilde açtım "yeni" ye ne kadar tıklarsam tıklayayım fotoğraf çekme ekranı gelmedi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben orijinal olmayan Premiere Pro'yu kapattıktan sonra hiçbir şeye tıklanmıyor bazen. Görev yöneticisinden kapatınca düzeliyordu. Siz böyle bir uygulama kullandınız mı?

Ben orijinal olmayan Premiere Pro'yu kapattıktan sonra hiçbir şeye tıklanmıyor bazen. Görev yöneticisinden kapatınca düzeliyordu. Siz böyle bir uygulama kullandınız mı?
Hocam ben hiç crack birşey indirmedim ki. 20 dk işim vardı geldim şimdi de Spotify simgesi değişmiş görev çubuğunda. Basınca "Sınıf kaydedilmemiş" Diye uyarı veriyo. Uyarı kutucuğunun adı "Explorer.EXE" noluyo ya??
Arkadaşlar dosya gezginine girmeye çalıştım o da açılmadı sanırsam temiz kurulum yapacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı