AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #1 Fotoğrafı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım kaldırıp geri yerleştirdim yine değişmedi. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-08-19 170550.png 23,4 KB · Görüntüleme: 25
Fotoğrafı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım kaldırıp geri yerleştirdim yine değişmedi. Ne yapmam lazım?
Galvaniz Boru Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #2 AR4N3L dedi: Fotoğrafı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım kaldırıp geri yerleştirdim yine değişmedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan kaldır deyip başlangıç sekmesinden tekrar görev çubuğuna eklemeyi denedin mi?
AR4N3L dedi: Fotoğrafı bıraktım. Bilgisayarı yeniden başlattım kaldırıp geri yerleştirdim yine değişmedi. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan kaldır deyip başlangıç sekmesinden tekrar görev çubuğuna eklemeyi denedin mi?
AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #3 Galvaniz Boru dedi: Görev çubuğundan kaldır deyip başlangıç sekmesinden tekrar görev çubuğuna eklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim.
Galvaniz Boru dedi: Görev çubuğundan kaldır deyip başlangıç sekmesinden tekrar görev çubuğuna eklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim.