VITO6 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Steam'i yükledim altta görev çubuğunda beyaz kağıt olarak kaldı. Kendi simgesi gelmedi. Nasıl düzeltirim silmeden?
Steam'i yükledim altta görev çubuğunda beyaz kağıt olarak kaldı. Kendi simgesi gelmedi. Nasıl düzeltirim silmeden?
Ozzy34 Megapat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı 22 Nisan 2024 #2 Denetim masası program ekle ve kaldırdan steami bulup sağ tık onar yada değiştir dedikten sonra onarmayı denermisiniz düzelme ihtimali var. Artı 0 Eksi
Denetim masası program ekle ve kaldırdan steami bulup sağ tık onar yada değiştir dedikten sonra onarmayı denermisiniz düzelme ihtimali var.
KS KS VITO6 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 Ozzy34 dedi: Denetim masası program ekle ve kaldırdan steami bulup sağ tık onar yada değiştir dedikten sonra onarmayı denermisiniz düzelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... sağ tık yapınca sadece kaldır var Artı 0 Eksi
Ozzy34 dedi: Denetim masası program ekle ve kaldırdan steami bulup sağ tık onar yada değiştir dedikten sonra onarmayı denermisiniz düzelme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... sağ tık yapınca sadece kaldır var
Ozzy34 Megapat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Merkezi Mühendisi ve Sanallaştırma Uzmanı 22 Nisan 2024 #4 VITO6 dedi: sağ tık yapınca sadece kaldır var Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tamamen pc yi restart ettikten sonra steam sayfasından güncel setup indirip kurarmısın tekrar. Artı 0 Eksi
VITO6 dedi: sağ tık yapınca sadece kaldır var Genişletmek için tıkla... Kaldırıp tamamen pc yi restart ettikten sonra steam sayfasından güncel setup indirip kurarmısın tekrar.