Çözüldü Görev çubuğunda Steam logosu görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Steam'i silip yeniden yükledim ancak yine böyle görünüyor. Acaba çözümü nedir bilen var mı?

Dosya Ekleri

• 1686174125021.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 149
Çözüm
Steam'i silip yeniden yükledim ancak yine böyle görünüyor. Acaba çözümü nedir bilen var mı?

Eki Görüntüle 1811589

Bilgisayarı yeniden başlatmadan sonra sorun hala devam ediyorsa Steam'ın yüklü olduğu klasöre gidip oradan .exe uzantılı dosyanın dosya konumunu kopyalayıp Steam'in icon değiştirme kısmından o dosya konumunu kopyala yapıştır yapıp o exe'yi seçersen sorunun çözülebilir. Daha önce başıma gelmişti böyle düzeldi.

Eki Görüntüle 1811589

Bilgisayarı yeniden başlatmadan sonra sorun hala devam ediyorsa Steam'ın yüklü olduğu klasöre gidip oradan .exe uzantılı dosyanın dosya konumunu kopyalayıp Steam'in icon değiştirme kısmından o dosya konumunu kopyala yapıştır yapıp o exe'yi seçersen sorunun çözülebilir. Daha önce başıma gelmişti böyle düzeldi.

Çözüm
Yeniden başlatınca düzelmedi. Steam'in ikon değiştirme yeri nerede hocam?
Görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayın, sonra program adına sağ tıklayın. Özellikler deyin. Kısayol sekmesinde simge değiştir deyin. Gözat kısmından Steam'in yüklü olduğu yerden Steam .exe'sini seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…