G Gizem9999 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Ekim 2023 #1 Vavien. dedi: Görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayın, sonra program adına sağ tıklayın. Özellikler deyin. Kısayol sekmesinde simge değiştir deyin. Göz at kısmından Steam'in yüklü olduğu yerden Steam .exe'sini seçin. Genişletmek için tıkla... Ya ben denedim ama gorev cubugundan açınca böyle diyor şimdi de exe dosyası oldugu ıcın mı acaba? Dosya Ekleri bu.png 80,5 KB · Görüntüleme: 217 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2023
Vavien. dedi: Görev çubuğundaki simgeye sağ tıklayın, sonra program adına sağ tıklayın. Özellikler deyin. Kısayol sekmesinde simge değiştir deyin. Göz at kısmından Steam'in yüklü olduğu yerden Steam .exe'sini seçin. Genişletmek için tıkla... Ya ben denedim ama gorev cubugundan açınca böyle diyor şimdi de exe dosyası oldugu ıcın mı acaba?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop 30 Ekim 2023 #2 Gizem9999 dedi: Ya ben denedim ama gorev cubugundan açınca böyle diyor şimdi de exe dosyası oldugu ıcın mı acaba? Genişletmek için tıkla... Exe değil ki o? .old dosyası.
Gizem9999 dedi: Ya ben denedim ama gorev cubugundan açınca böyle diyor şimdi de exe dosyası oldugu ıcın mı acaba? Genişletmek için tıkla... Exe değil ki o? .old dosyası.