Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 10 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar, daha önce hiç karşılaşmadım. Bilgisayara flash bellek gibi şey de takmadım. Geçenlerde yeni fare aldım taktığımda böyle bir şey yoktu, kapatıp açınca geldi. Sağ tıklayınca hiçbir şey açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, daha önce hiç karşılaşmadım. Bilgisayara flash bellek gibi şey de takmadım. Geçenlerde yeni fare aldım taktığımda böyle bir şey yoktu, kapatıp açınca geldi. Sağ tıklayınca hiçbir şey açılmıyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm Hououin Kyouma 10 Haziran 2021 Falsey dedi: Görev yöneticisi demedim. Görev çubuğu dedim. Normal ama sağ tıklayamıyorum. Fare'mi çıkardığımda gitmiyor. Genişletmek için tıkla... PC vb. yeniden başlattınız mı?
Falsey dedi: Görev yöneticisi demedim. Görev çubuğu dedim. Normal ama sağ tıklayamıyorum. Fare'mi çıkardığımda gitmiyor. Genişletmek için tıkla... PC vb. yeniden başlattınız mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Haziran 2021 #11 Falsey dedi: Faremin her hangi bir sürücüsü yok. Direk tak çalıştır olarak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk taktığınızda Windows gerekli sürücüyü kendisi kurar. Tüm aygıtlar için geçerlidir bu. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Faremin her hangi bir sürücüsü yok. Direk tak çalıştır olarak diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İlk taktığınızda Windows gerekli sürücüyü kendisi kurar. Tüm aygıtlar için geçerlidir bu.
KS KS Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 10 Haziran 2021 #12 Ellie Williams dedi: İlk taktığınızda Windows gerekli sürücüyü kendisi kurar. Tüm aygıtlar için geçerlidir bu. Genişletmek için tıkla... Bu olayı fareyi aldıktan 3 Gün sonra yaşadım. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: İlk taktığınızda Windows gerekli sürücüyü kendisi kurar. Tüm aygıtlar için geçerlidir bu. Genişletmek için tıkla... Bu olayı fareyi aldıktan 3 Gün sonra yaşadım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 10 Haziran 2021 #13 Falsey dedi: Bu olayı fareyi aldıktan 3 Gün sonra yaşadım. Genişletmek için tıkla... Yapıyor arada öyle. Düzeldiyse çok takmayın siz. Artı 1 Eksi
Falsey dedi: Bu olayı fareyi aldıktan 3 Gün sonra yaşadım. Genişletmek için tıkla... Yapıyor arada öyle. Düzeldiyse çok takmayın siz.