Merhabalar, bilgisayarımın HDD'si artık ömrünün sonuna geldiğinden SSD taktırttım bilgisayarcıdan, içine Windows'da kurdu ama crack gerçekten hakikatli crack ama Windows 10 Pro, 2004 sürümü, ürün kimliği/kodu var bilgisayarı açtım içine programları kurdum ama beni rahatsız eden bir şey fark ettim.
Uygulamanın ismi ile simgesi gözüküyor sadece ismi gözüksün istiyorum nereden yapabilirim bakabileceğim yerlere baktım ama ben bulamadım teşekkürler.
İlk olarak Crack olduğunu sanmam ya OEM Key'dir ya da uygulama iledir. Crack Windows değildir bence.
Çözüme gelirsek alttaki görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına gir. Oradan Görev çubuğu düğmelerini birleştir seçeneğini Her zaman, etiketleri gizle olarak değiştirin.
İlk olarak Crack olduğunu sanmam ya OEM Key'dir ya da uygulama iledir. Crack Windows değildir bence.
Çözüme gelirsek alttaki görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına gir. Oradan Görev çubuğu düğmelerini birleştir seçeneğini Her zaman, etiketleri gizle olarak değiştirin.
İlk olarak crack olduğunu sanmam ya OEM Key'dir ya da uygulama iledir. Crack Windows değildir bence.
Çözüme gelirsek alttaki görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına gir. Oradan görev çubuğu düğmelerini birleştir seçeneğini her zaman, etiketleri gizle olarak değiştirin.
Alpemix uzaktan erişim sağlayan bir uygulama. Bence ya siz olayı yanlış anladınız ya da adam hazır uygulamanın sadece ismini ve görüntülerini değiştirip bir de piyasada halihazırda olan bir uygulamanın adını koyuyorlar. Bence o düşündüğün uygulama değil.