B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #1 Az önce Windows güncellemesini yaptım ve görev çubuğuna kendi kendine hava durumu paneli eklendi. Üstüne tıklayınca haberler falan görünüyor, biraz ürperdim çünkü bunu ben açmadım, kendi kendine açılmış olması normal bir şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
Az önce Windows güncellemesini yaptım ve görev çubuğuna kendi kendine hava durumu paneli eklendi. Üstüne tıklayınca haberler falan görünüyor, biraz ürperdim çünkü bunu ben açmadım, kendi kendine açılmış olması normal bir şey mi?
Çözüm 1 1 186523041 11 Haziran 2021 Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın.
Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın.
1 186523041 Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 144 Çözümler 9 11 Haziran 2021 #2 Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın. Artı 2 Eksi Çözüm
Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın.
KS KS B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #3 186523041 dedi: Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın ve haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın. Genişletmek için tıkla... (Biraz paranoyak birisiyim olup olmadık şeylerden korkabiliyorum bazen) Tamamdır çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
186523041 dedi: Güncelleme ile gelen bir özellik. Görev çubuğuna sağ tıklayın ve haberler ve ilgi alanları kısmına gelip kapata tıklayın. Genişletmek için tıkla... (Biraz paranoyak birisiyim olup olmadık şeylerden korkabiliyorum bazen) Tamamdır çok teşekkürler.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 11 Haziran 2021 #4 Sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.478 Makaleler 1 Çözümler 19 11 Haziran 2021 #5 Aynı görev görünümü ve arama kutusunu kapatmak gibi. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanının üzerine gelip "gizle" seçeneğini seçin. Artı 0 Eksi
Aynı görev görünümü ve arama kutusunu kapatmak gibi. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanının üzerine gelip "gizle" seçeneğini seçin.
KS KS B Berk_7 Decapat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #6 PanzerTR dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet, sorunu çözdüm. Yahya Nuroğlu dedi: Aynı görev görünümü ve arama kutusunu kapatmak gibi. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanının üzerine gelip "gizle" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet, sorunu çözdüm. Yahya Nuroğlu dedi: Aynı görev görünümü ve arama kutusunu kapatmak gibi. Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanının üzerine gelip "gizle" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Size de teşekkürler