M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.418 Çözümler 9 17 Aralık 2022 #1 Önceden yoktu sanırım güncelleme ile geldi. Bir şeye engel değil ama kaldırmak istiyorum nasıl yaparım? Dosya Ekleri bar.png 9,9 KB · Görüntüleme: 73
Önceden yoktu sanırım güncelleme ile geldi. Bir şeye engel değil ama kaldırmak istiyorum nasıl yaparım?
artik 72 yasindayim Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.244 Çözümler 47 17 Aralık 2022 #2 Search kısmına > Dil ve klavye seçeneklerini düzenleyin > yazdıktan sonra; Şuradaki ikincil dili kaldırınca sorun düzeliyor mu?
Search kısmına > Dil ve klavye seçeneklerini düzenleyin > yazdıktan sonra; Şuradaki ikincil dili kaldırınca sorun düzeliyor mu?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.525 Makaleler 15 Çözümler 720 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #3 Görev çubuğuna sağ tık > Görev çubuğu ayarları > Sistem simgelerini aç veya kapat > Giriş göstergesi seçeneğini kapatın. Son düzenleme: 17 Aralık 2022
Görev çubuğuna sağ tık > Görev çubuğu ayarları > Sistem simgelerini aç veya kapat > Giriş göstergesi seçeneğini kapatın.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #4 Ayarlar > Zaman ve dil > Yazma > Gelişmiş klavye ayarları > Kullanılabilir olduğunda masaüstü dil çubuğunu kullanın işaretleyin. Sonra dil çubuğu seçeneklerine girip gizliyi seçip uygulaya basın.
Ayarlar > Zaman ve dil > Yazma > Gelişmiş klavye ayarları > Kullanılabilir olduğunda masaüstü dil çubuğunu kullanın işaretleyin. Sonra dil çubuğu seçeneklerine girip gizliyi seçip uygulaya basın.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.430 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #5 mkt80 dedi: Önceden yoktu sanırım güncelleme ile geldi. Bir şeye engel değil ama kaldırmak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows Arama Kısmına Kullnabildiğinde masaüstü dil çubuğuna gir oradan dil çubuğu seçeneğine tıkla dil çubuunu gizli yap
mkt80 dedi: Önceden yoktu sanırım güncelleme ile geldi. Bir şeye engel değil ama kaldırmak istiyorum nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Windows Arama Kısmına Kullnabildiğinde masaüstü dil çubuğuna gir oradan dil çubuğu seçeneğine tıkla dil çubuunu gizli yap