eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #1 Gçen gün C:\windows\systemapps klasörünün içindekileri Explorer hariç komple sildim. StartIsBack++ kullanıyordum ama güç tuşu, ses tuşu, bildirimler sekmesi, Wi-Fi tuşu falan hiç çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
Gçen gün C:\windows\systemapps klasörünün içindekileri Explorer hariç komple sildim. StartIsBack++ kullanıyordum ama güç tuşu, ses tuşu, bildirimler sekmesi, Wi-Fi tuşu falan hiç çalışmıyor.
Çözüm eater 25 Haziran 2022 Sorunu hallettim. Ama hangisiyle hallettiğim hakkında hiçbir fikrim yok. Denediklerim: 1) SFC /scannow 2) Windows güncellemelerini yaptım. 3)Reimage Repair'i denedim 4)Set Windows Services To Default Startup 5) https://www.intowindows.com/how-to-reinstall-store-and-other-preinstalled-apps-in-windows-10/ buradaki makaleyi denedim.
Sorunu hallettim. Ama hangisiyle hallettiğim hakkında hiçbir fikrim yok. Denediklerim: 1) SFC /scannow 2) Windows güncellemelerini yaptım. 3)Reimage Repair'i denedim 4)Set Windows Services To Default Startup 5) https://www.intowindows.com/how-to-reinstall-store-and-other-preinstalled-apps-in-windows-10/ buradaki makaleyi denedim.
DemirKipi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.297 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-10700K Ekran Kartı: Palit RTX™ 3080 Ti GameRock OC Anakart: Asus TUF GAMING Z490-PLUS RAM: GSKILL (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200MHz CL16 SSD: Corsair MP510 240GB M.2 & Samsung 1TB 980 M.2 Kasa: Lian Li Lancool-215Soğutucu: Scythe Fuma 2 PSU: Thermaltake Toughpower GF1 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #2 Silmemeniz gereken şeyleri silmişsiniz. Windows ISO'suyla Windows'unuzu onarmayı deneyin. Olmazsa temiz kurulum gerekir. Artı 0 Eksi
Silmemeniz gereken şeyleri silmişsiniz. Windows ISO'suyla Windows'unuzu onarmayı deneyin. Olmazsa temiz kurulum gerekir.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #3 Bunları silmemeniz gerekiyordu. sfc/scannow komutunu deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #4 Eren Faruk Arabacı dedi: Bunları silmemeniz gerekiyordu. sfc/scannow komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama düzelmedi. Artı 0 Eksi
Eren Faruk Arabacı dedi: Bunları silmemeniz gerekiyordu. sfc/scannow komutunu deneyin. Genişletmek için tıkla... Denemiştim ama düzelmedi.
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #5 eater dedi: Denemiştim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir USB'ye Windows'u yazdırın, sonra kurulum ekranından başlangıç onarma'ya girip onarmayı deneyin. Artı 0 Eksi
eater dedi: Denemiştim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bir USB'ye Windows'u yazdırın, sonra kurulum ekranından başlangıç onarma'ya girip onarmayı deneyin.
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #6 Sorunu hallettim. Ama hangisiyle hallettiğim hakkında hiçbir fikrim yok. Denediklerim: 1) SFC /scannow 2) Windows güncellemelerini yaptım. 3)Reimage Repair'i denedim 4)Set Windows Services To Default Startup 5) https://www.intowindows.com/how-to-reinstall-store-and-other-preinstalled-apps-in-windows-10/ buradaki makaleyi denedim. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu hallettim. Ama hangisiyle hallettiğim hakkında hiçbir fikrim yok. Denediklerim: 1) SFC /scannow 2) Windows güncellemelerini yaptım. 3)Reimage Repair'i denedim 4)Set Windows Services To Default Startup 5) https://www.intowindows.com/how-to-reinstall-store-and-other-preinstalled-apps-in-windows-10/ buradaki makaleyi denedim.