U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #1 Bir hafta önce bilgisayarımı açtığımda görev çubuğundaki simgelerin kaybolduğunu gördüm. Birkaç yol denedim fakat bir işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mart 2022
Bir hafta önce bilgisayarımı açtığımda görev çubuğundaki simgelerin kaybolduğunu gördüm. Birkaç yol denedim fakat bir işe yaramadı.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #2 Çalıştır: MSConfig yaz hizmetler tıkla oradan hangisi devre dışı bir kontrol et. Tümünü etkinleştir Yeniden başlat.
Çalıştır: MSConfig yaz hizmetler tıkla oradan hangisi devre dışı bir kontrol et. Tümünü etkinleştir Yeniden başlat.
U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #3 IRCplus dedi: Çalıştır: MSConfig yaz hizmetler tıkla oradan hangisi devre dışı bir kontrol et. Tümünü etkinleştir Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Tümü aktif zaten.
IRCplus dedi: Çalıştır: MSConfig yaz hizmetler tıkla oradan hangisi devre dışı bir kontrol et. Tümünü etkinleştir Yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Tümü aktif zaten.
IRCplus Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 229 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2022 #4 Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. IRCplus dedi: Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. Genişletmek için tıkla... çözüm paylaşılmış tıkla Son düzenleme: 3 Mart 2022
Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. IRCplus dedi: Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. Genişletmek için tıkla... çözüm paylaşılmış tıkla
U uzunyayla12 Kilopat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #5 IRCplus dedi: Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. çözüm paylaşılmış tıkla Genişletmek için tıkla... Denemiştim zaten, bir kez daha denedim işe yaramadı.
IRCplus dedi: Kücük ^ işaret var içinde değimi acık olan programlar. çözüm paylaşılmış tıkla Genişletmek için tıkla... Denemiştim zaten, bir kez daha denedim işe yaramadı.