OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 26 Ekim 2022 #1 Bu simgeleri önceden basılı tutup yukarı çekince gizli bir klasör içine düşüyordu şu an o bir türlü olmuyor. Şu anki hali. Yapmak istediğim.
Bu simgeleri önceden basılı tutup yukarı çekince gizli bir klasör içine düşüyordu şu an o bir türlü olmuyor. Şu anki hali. Yapmak istediğim.
aloeus Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #2 Herhangi bir simgeyi sürüklermiş gibi tutun ve çekin solda o küçük klasör belirecektir. Artı 0 Eksi
KS KS OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #3 aloeus dedi: Herhangi bir simgeyi sürüklermiş gibi tutun ve çekin solda o küçük klasör belirecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor önceden oluyordu. Artı 0 Eksi
aloeus dedi: Herhangi bir simgeyi sürüklermiş gibi tutun ve çekin solda o küçük klasör belirecektir. Genişletmek için tıkla... Denedim olmuyor önceden oluyordu.
aloeus Decapat Katılım 26 Ekim 2022 Mesajlar 148 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2022 #4 OverRar00 dedi: Denedim olmuyor önceden oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
OverRar00 dedi: Denedim olmuyor önceden oluyordu. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyebilir misiniz?
KS KS OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 27 Ekim 2022 #5 aloeus dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı hala. Sfc/ scannow komutu ile de baktım sorun yok gözüküyor. Artı 0 Eksi
aloeus dedi: Bilgisayarı yeniden başlatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynı hala. Sfc/ scannow komutu ile de baktım sorun yok gözüküyor.
3 353270 Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 272 Çözümler 12 28 Ekim 2022 #6 Şu yöntemi deneyin ancak emin değilim. Windows ayarlarında Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin adlı bir ayar var. Bahsettiğiniz uygulamalar orada açıksa onları kapatın. Kapattıktan sonra sizin dediğiniz gibi ok işaretine tıklayınca gözükmesi lazım. Artı 0 Eksi
Şu yöntemi deneyin ancak emin değilim. Windows ayarlarında Görev çubuğunda hangi simgelerin görüneceğini seçin adlı bir ayar var. Bahsettiğiniz uygulamalar orada açıksa onları kapatın. Kapattıktan sonra sizin dediğiniz gibi ok işaretine tıklayınca gözükmesi lazım.