koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Görev çubuğundan bu simgeyi nasıl kaldırabilirim bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #2 koniquest dedi: Eki Görüntüle 1559775 Görev çubuğundan bu simgeyi nasıl kaldırabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu sağ tık > görev çubuğu ayarları > sistem simgeleri aç veya kapat
koniquest dedi: Eki Görüntüle 1559775 Görev çubuğundan bu simgeyi nasıl kaldırabilirim bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Görev çubuğu sağ tık > görev çubuğu ayarları > sistem simgeleri aç veya kapat
koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 Silinen üye dedi: Görev çubuğu sağ tık > görev çubuğu ayarları > sistem simgeleri aç veya kapat Genişletmek için tıkla... Nerede? Bulamadım.
Silinen üye dedi: Görev çubuğu sağ tık > görev çubuğu ayarları > sistem simgeleri aç veya kapat Genişletmek için tıkla... Nerede? Bulamadım.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 1 Kasım 2022 #4 koniquest dedi: Nerede? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buraya sağ tıklayın hocam sonra menü çıkacak Aşağıda çark simgeli bir yer var oraya tıklayın "Görev çubuğu ayarları" Ardından biraz aşağı ininiz ondan sonra "Sistem simgelerini aç veya kapat" diye seçenek var oraya basınız. Sonra böyle bir şey çıkacak karşınıza (daha fazla ayar var) bunu kapatınız.
koniquest dedi: Nerede? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Buraya sağ tıklayın hocam sonra menü çıkacak Aşağıda çark simgeli bir yer var oraya tıklayın "Görev çubuğu ayarları" Ardından biraz aşağı ininiz ondan sonra "Sistem simgelerini aç veya kapat" diye seçenek var oraya basınız. Sonra böyle bir şey çıkacak karşınıza (daha fazla ayar var) bunu kapatınız.