Görev çubuğunu eski hale döndürme

BayramogluE

Hectopat
Yer
9FG84PFR+M2
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eskiden görev çubuğuna (yani sol alttaki Windows tuşu) basınca sol altta küçük bir ekran çıkıyordu ve çok iyiydi. Bilgisayara format attım görev çubuğuna basınca büyük start ekranı geliyor. Eski haline getirmenin yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet anladım çünkü bu windows 8.1'de vardı ancak bana kalırsa görev çubuğu özelleştirmeleri yazarsanız webde bulabilirsiniz. Buradakilerin çok yardımcı olabileceğini düşünmüyorum. Bende olamam çünkü hatırlamıyorum.

Eskiden görev çubuğuna (yani sol alttaki Windows tuşu) basınca sol altta küçük bir ekran çıkıyordu ve çok iyiydi. Bilgisayara format attım görev çubuğuna basınca büyük start ekranı geliyor. Eski haline getirmenin yolu var mı?
Hani böyle tıklamadan önce küçük bir şey gözükürdü 8.1'de o mu yoksa alttaki mi?
Screenshot 2020-12-07 185224.png

Evet anladım çünkü bu windows 8.1'de vardı ancak bana kalırsa görev çubuğu özelleştirmeleri yazarsanız webde bulabilirsiniz. Buradakilerin çok yardımcı olabileceğini düşünmüyorum. Bende olamam çünkü hatırlamıyorum.
Hani böyle tıklamadan önce küçük bir şey gözükürdü 8.1'de o mu yoksa alttaki mi?Eki Görüntüle 769073
küçük bişey gözükene çevirmek istiyom
Hani böyle tıklamadan önce küçük bir şey gözükürdü 8.1'de o mu yoksa alttaki mi?Eki Görüntüle 769073

Dosya Ekleri

• 20201207_185409.jpg
    20201207_185409.jpg
    201,7 KB · Görüntüleme: 46
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı