Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere görev çubuğunun boyutunu nasıl ayarlayabilirim program var mı öyle? Bu arada Windows'un kendi görev çubuğu küçültme ayarı değil.
Arkadaşlar başlıktan da anlayacağınız üzere görev çubuğunun boyutunu nasıl ayarlayabilirim program var mı öyle? Bu arada Windows'un kendi görev çubuğu küçültme ayarı değil.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 3 Eylül 2021 #2 Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlardan kilidi kaldırdığında boyutlandırma yapabiliyorsun ancak küçük görev çubuğu düğmeleri seçmeden varsayılan halinden kısa yapamıyorsun. 3. parti uygulamalarda da böyle bir seçenek görmedim şimdiye kadar.
Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlardan kilidi kaldırdığında boyutlandırma yapabiliyorsun ancak küçük görev çubuğu düğmeleri seçmeden varsayılan halinden kısa yapamıyorsun. 3. parti uygulamalarda da böyle bir seçenek görmedim şimdiye kadar.
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 3 Eylül 2021 #3 1. adım: 2. adım: Program hakkında bilgim yok çünkü gereksiz olur. Kimse yapmamıştır. Son düzenleme: 3 Eylül 2021
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2021 #4 Windows'un kendi ayarını demiyorum arkadaşlar lütfen. Böyle bir program var mı?
3 301517 Kilopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 4.677 Makaleler 4 Çözümler 24 3 Eylül 2021 #5 lololololo dedi: Eki Görüntüle 1156813 Windows'un kendi ayarını demiyorum arkadaşlar lütfen. Böyle bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlayamadım sadece büyütme ve küçültme işine yarayan bir program mı?
lololololo dedi: Eki Görüntüle 1156813 Windows'un kendi ayarını demiyorum arkadaşlar lütfen. Böyle bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam anlayamadım sadece büyütme ve küçültme işine yarayan bir program mı?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.892 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Eylül 2021 #6 Sherlock Usman Aga dedi: Hocam anlayamadım sadece büyütme ve küçültme işine yarayan bir program mı? Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğunu küçültme gibi bir şey düşünebilirsin mesela simge normal halinde gözükür ama onu küçültmek istiyorum mesela bunu diyorum.
Sherlock Usman Aga dedi: Hocam anlayamadım sadece büyütme ve küçültme işine yarayan bir program mı? Genişletmek için tıkla... Hocam görev çubuğunu küçültme gibi bir şey düşünebilirsin mesela simge normal halinde gözükür ama onu küçültmek istiyorum mesela bunu diyorum.