Görev çubuğunun sağ tarafı kayboldu

Wıntox

Decapat
Daha fazla  
Kullandığım bilgisayar laptop. Bilgisayarda hiçbir sorun yoktu normalde ama bir anda SSD'de gözüktüğü gibi oldu ve bilgisayarın sesi yok, çıkış cihazını ve giriş cihazını görmüyordu. Ben de Aygıt Yöneticisi'nden Realtek High Definition şeyini kaldırdım ve tekrar yüklemek için internete girecektim. Bir baktım internet yok. Şimdi ne yapmam gerek :( bu yüzden Wi-Fi'ya bağlanıp Windows güncelleştirmeleri yaparak bu sorundan kurtulamıyorum. Windows arama kısmından tarih ve saat ayarları kısmına giremiyorum, girdiğim gibi sekme kapanıyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
(Windows 11) (HP markalı laptop)

Dosya Ekleri

• IMG_20250716_194027.jpg
    IMG_20250716_194027.jpg
    221,7 KB · Görüntüleme: 23
Laptop Wi-Fi driverını https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops buradan telefona indirin, kablo ile bilgisayara atın ve kurun. Ondan sonra diğer sürücüleri kurabilirsiniz.
denicem şimdi teşekkürler :)

Laptop Wi-Fi driverını https://support.hp.com/tr-tr/drivers/laptops buradan telefona indirin, kablo ile bilgisayara atın ve kurun. Ondan sonra diğer sürücüleri kurabilirsiniz.
maalesef telefona indiremiyorum, telefonda olduğum için indirme seçeneğine tıklayamıyorum :(

hangisini indirmeliyim bu arada win 11 kullanıyorum ama sadece win 10 için destek var umarım bir sorun olmaz

Dosya Ekleri

• IMG_20250716_203330.jpg
    IMG_20250716_203330.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 13
Sürümünüzü Windows 11 olarak seçtiğinizde yine de görünüyorsa sorun olmaz. Sadece Windows 10 seçebiliyorsanız da denemeniz sorun oluşturmaz yine.
peki hangisini indiriyim ss deki

zamanınızı çaldığım için çok özür dilerim bu yaşadığım sorunların neden olduğunu buldum başka arkadaşlara da yardımcı olması amacıyla yazayım win + r bastıktan sonra msconfig yazın ardından seçmeli başlangıcı değil normal başlangıcı seçin sorun bu şekilde halloldu mustafa abi zaman ayırdığın için teşekkür ederim iyi akşamlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı