Görev tabanlı oyun önerisi

teffie

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, malûm yaz geldi artık evde oyun oynama zamanı. Başlıkta da yazdığı gibi görev tabanlı oyun arıyorum. Örnek olarak mesela Spider-Man serisi gibi olabilir. Resident Evil serisi gibi de olabilir. Sana görevin ne olduğunu söyleyip ona göre yönlendirmesi, belli bir rotaya sokması ve onun dışına gereksiz bir şekilde çıkartmaması gereken tarzda oyunlardan bahsediyorum. Yine de oyun önerilerine açığım, zorlamayacak tarzda açık dünya oyunları da bazen eğlenceli olabiliyor. Oyunun popüler olup olmamasını umursamadan öneri verebilirsiniz, teşekkür ederim şimdiden.

The Last of Us Part 1-2 ve Uncharted oynamadıysan.

Cyberphunk 2077 50 saat her türlü götürür tüm sonları yaparsan 60 saat falan oynarsın.

Dümdüz hikaye olsun, film gibi oynayayım diyorsan Uncharted serisine başlayabilirsin. Spider-Man serisi gibi bir seri istiyorsan Batman Arkham serisine de bakabilirsin. Mantıkları büyük oranda aynı, görev yapıları da çoğunlukla aynı. Yine aynı mantıkta Assasin’s Creed serisinden de oyunlara bakabilirsin (Origins öncesi oyunlardan bahsediyorum). Tam olarak açık dünya ve yan görev yapısı olmasa da içinde barındıran Jedi Fallen Order ve Jedi Survivor oyunlarına da bakabilirsin (Jedi Survivor bi tık daha açık dünya ve yan görev yapısı içeriyor). FPS Shooter seviyorsan Doom serisine veya Wolfenstein serisine de göz atabilirsin. Gizlilik tarzı oyunları seviyorsan Dishonered serisine de bakabilirsin. Lego oyunlarını seviyorsan onlar da yine hikaye odaklı oluyorlar genellikle, onlara da göz atabilirsin. Ryse Son of Rome tamamen hikaye odaklı bir oyun, bakabilirsin yine. İnteraktif Film oyunlarını seviyorsan Detroit Become Human, Beyond Two Souls ve Heavy Rain oyunlarına bakabilirsin. Dövüş oyunları seviyorsan Injustice serisi veya Mortal Kombat serisine girişebilirsin. Daha sayılacak tonla oyun var ama ilk başlarda aklıma gelen seriler bunlar.

Cyberphunk 2077 50 saat her türlü götürür tüm sonları yaparsan 60 saat falan oynarsın.
50 saatten uzun süre götürür, bütün görevleri yaptığı sürece dlc bulunmadan 80 saatini harcar. Detaylı bir şekilde oynarsa eğer her deliğe girip çıkarsa 100 saati bile geçirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…