Ben görev yap para kazan, link kısalt para kazan tarzı yerlerden cüzi miktarda para kazanıyorum. Bu kazandığım parayı da Papara hesabıma aktarıyorum. Vergi ödemem lazım mı bunun için? Sonra bana sıkıntı çıkartır mı? Ceza yer miyim? Cevap verirseniz sevinirim.
Papara da BDDK kurallarına bağlı olan bir kurum ancak hiç Papara yüzünden vergi cezası yiyen görmedim duymadım. Çok yüksek miktarlarda para girişi olmazsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
Kazandığın her paradan vergi vermen gerekiyor. İleride cezayla karşılaşman olası. Hiç bulaşma derim 10-20 yıl sonra bile abartılı cezalar yiyebilirsin.
YouTube, Instagram ya da Podcast...Mecralar değişse de verilen hizmet karşılığında internet üzerinden elde edilen gelirin vergisinin ödenmesi gerekiyor.
Kazandığın her paradan vergi vermen gerekiyor. İleride cezayla karşılaşman olası. Hiç bulaşma derim 10-20 yıl sonra bile abartılı cezalar yiyebilirsin.
YouTube, Instagram ya da Podcast...Mecralar değişse de verilen hizmet karşılığında internet üzerinden elde edilen gelirin vergisinin ödenmesi gerekiyor.
bende youtube da videolarını izlemiştim aylık 3000 den fazla kazanmıyorsanız şahıs şirketi sizin daha da zararınıza olur demişti. şimdi napsam bilmiyorum