HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 16 Temmuz 2022 #1 Görev Yöneticisi'nden baktığımda. Ekran kartını üstünde hiç yük yokmuş gibi gösteriyor fakat işlemler kısmında böyle gösteriyor. Bu arada arkada oyun kuruyordum niye böyle olduğunu merak ettim. Görev yönetici değerleri doğru mu diye? Dosya Ekleri 1657923749166.png 4,6 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2022
Görev Yöneticisi'nden baktığımda. Ekran kartını üstünde hiç yük yokmuş gibi gösteriyor fakat işlemler kısmında böyle gösteriyor. Bu arada arkada oyun kuruyordum niye böyle olduğunu merak ettim. Görev yönetici değerleri doğru mu diye?
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 16 Temmuz 2022 #2 HONDA VTEC 1.6 dedi: Görev Yöneticisi'nden baktığımda. Eki Görüntüle 1452562 Ekran kartını üstünde hiç yük yokmuş gibi gösteriyor fakat işlemler kısmında böyle gösteriyor. Eki Görüntüle 1452564 Bu arada arkada oyun kuruyordum niye böyle olduğunu merak ettim. Görev yönetici değerleri doğru mu diye? Genişletmek için tıkla... Anlık gösterdiği için böyle olmuş olabilir sistem kasmıyorsa sorun yoktur bence.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Görev Yöneticisi'nden baktığımda. Eki Görüntüle 1452562 Ekran kartını üstünde hiç yük yokmuş gibi gösteriyor fakat işlemler kısmında böyle gösteriyor. Eki Görüntüle 1452564 Bu arada arkada oyun kuruyordum niye böyle olduğunu merak ettim. Görev yönetici değerleri doğru mu diye? Genişletmek için tıkla... Anlık gösterdiği için böyle olmuş olabilir sistem kasmıyorsa sorun yoktur bence.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.356 Makaleler 8 Çözümler 180 16 Temmuz 2022 #3 O senin gösteridiğin güç tüketiminin bir önemi yok görev yöneticisinde boş verin sistem boşta şu an sorun yok yani.
O senin gösteridiğin güç tüketiminin bir önemi yok görev yöneticisinde boş verin sistem boşta şu an sorun yok yani.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 16 Temmuz 2022 #4 Oradaki yüzde değeri bildiğim kadarıyla 3D işlem yükü için, video decode/encode yükü oradaki belirtimi etkilemiyor.
Oradaki yüzde değeri bildiğim kadarıyla 3D işlem yükü için, video decode/encode yükü oradaki belirtimi etkilemiyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.973 Makaleler 26 Çözümler 519 16 Temmuz 2022 #5 Güç kullanımı ortak bir değer, 1 donanımın değeri değil. Üstüne geldiğinizde zaten "CPU, disk ve GPU etkisi" diye belirtiyor, yani bu 3 değerden birisinin kullanımı fazlaysa güç kullanımını yüksek gösterebilir.
Güç kullanımı ortak bir değer, 1 donanımın değeri değil. Üstüne geldiğinizde zaten "CPU, disk ve GPU etkisi" diye belirtiyor, yani bu 3 değerden birisinin kullanımı fazlaysa güç kullanımını yüksek gösterebilir.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 16 Temmuz 2022 #6 B 52 Stratofortress dedi: Oradaki yüzde değeri bildiğim kadarıyla 3D işlem yükü için, video decode/encode yükü oradaki belirtimi etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... oradaki yüzdelik dilim ekran kartının yüzde kaç kullandığını göstermiyormu
B 52 Stratofortress dedi: Oradaki yüzde değeri bildiğim kadarıyla 3D işlem yükü için, video decode/encode yükü oradaki belirtimi etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... oradaki yüzdelik dilim ekran kartının yüzde kaç kullandığını göstermiyormu