Görev yönetici erişim engellendi hatası

GTX 970

Hectopat
Ragemp oynuyorum Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmından önceliği yüksek yapmak istiyorum ama erişim engellendi hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Ragemp oynuyorum Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmından önceliği yüksek yapmak istiyorum ama erişim engellendi hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir?

Bende bunu okulun akıllı tahtasında görmüştüm YT de çözümü vardı fakat tahtada deepfreeze olduğu için hiçbir şey yapamamıştık 😃

Bende bunu okulun akıllı tahtasında görmüştüm YT de çözümü vardı fakat tahtada deepfreeze olduğu için hiçbir şey yapamamıştık 😃

Hocam benim bildiğim tahtada direkt açarken o hatayı vermesi lazım burada arkadaş öncelik ayarlarken demiş. Yoksa Regedit dosyası ile çözülür iş veya basit bir .bat dosyası ile.

Kısa yol deneyin hıcam ctrl>shift>esc bu videodan alakasız orada yöneticiniz tarafından engellendi hatası veriyordu.

Hocam biz tahtadan atak ve deepfreeze silmiştik, az daha disipline gidiyorduk :)

Hocam bizde yapacaktık fakat klavyemiz yoktu güvenli moda falan alıp yapacaktık yoksa bence en sağlıklısı bir hocanın flashını kopyalamak.

Uyarı almadan kapatalım konuyu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı