Ragemp oynuyorum Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmından önceliği yüksek yapmak istiyorum ama erişim engellendi hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Ragemp oynuyorum Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmından önceliği yüksek yapmak istiyorum ama erişim engellendi hatası alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Bende bunu okulun akıllı tahtasında görmüştüm YT de çözümü vardı fakat tahtada deepfreeze olduğu için hiçbir şey yapamamıştık![]()
Bende bunu okulun akıllı tahtasında görmüştüm YT de çözümü vardı fakat tahtada deepfreeze olduğu için hiçbir şey yapamamıştık![]()
Hocam biz tahtadan atak ve deepfreeze silmiştik, az daha disipline gidiyorduk![]()
Hocam bizde yapacaktık fakat klavyemiz yoktu güvenli moda falan alıp yapacaktık yoksa bence en sağlıklısı bir hocanın flashını kopyalamak.
Uyarı almadan kapatalım konuyu hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.