Görev Yöneticisi Açılınca İşlemci Kullanımı Düşüyor

• Konuyu başlatan CihanUnlu
  • Başlangıç Tarihi
C

CihanUnlu

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba.
Dün bilgisayarı kurcalarken birşey gözüme çarptı. Öncelikle işlemci markam Amd fx 8320. Bilgisayarda işlem yaparken görev yöneticisinden işlemci kullanımına bakıyorum Yüzde 30 larda görünüyor ama görev yöneticisini açtığım anda yüzde 30 larda görünürken bir anda düşüyor yüzde 2 3 lere. Yani görev yöneticisine bakmazsam işlemci daha çok kullanılıyor ama görev yöneticisini açarsam işlem kullanım yüzdesi 0 lara düşüyor Arkaplanda bilmediğim çöp uygulama da yok.

Neyi ne kullanıyor gayette eminim. Birde araçlardan cpu kullanımını masaustune alıp görev yöneticisini açayım bakalım dediğim ikiside orantısız. Resim ekliyorum;

Gördüğünüz gibi görev yöneticisinde işlemci kullanımı %18. Ama araçlar kısmındaki işlemci kullanımı %0. Bu arada resimi çektikten hemen sonra görev yöneticisindeki % 18 lik işlemci kullanımı 1 2 ye düşüp sonra 0 landı. Virüs felanda yok ama bu bi sorunmudur yoksa windows 7 ile ilgili bir saçmalık mı bilmiyorum.

O gadged pek bir işine yaramaz aksine sistemi yavaşlatır. Görev yöneticisini açarken anlık yükselme- düşüş olabilmektedir. İçinde kuşku varsa Comodo Cleaning Essentials buradan CCE 'yi indirip içerisindeki KillSwitch yazılımını çalıştırırsan işlemci kullanım oranını çok detaylı görebilirsin.

Windows 7 tespit edildi. Roketler hazırlanıyor. 3-2-1 Fire !

Hayır zaten o aracı kullanmıyorum ama deneme amaçlı koydum ss yi çektikten sonrada kaldırdım zaten Windows sistemime fazla yüklenmesin diye Aeroyu bile devre dışı bıraktım farkettiysen Bu arada program önerin için teşekkürler lazım olursa bir bakarım

- - - Güncellendi - - -

Windows 7 tespit edildi. Roketler hazırlanıyor. 3-2-1 Fire !
Hahaha Yok dostum ben windows 8.1'i dvd ye çektim hazırda duruyor geçmememin sebebi hem daha aktivasyon olayı netleşmedi birde Bilgisayarım format atılacak duruma gelene kadar bekliyorum format atılacak bir durum olduğunda windows 8.1 kuracağım

- - - Güncellendi - - -

Windows 8.1 çıktı sen hala neden Window 7 kullanıyorsun ?

Aktivasyon olayı kesinleşsin bende windows 8.1 e geçeceğim Çünkü çok merak ediyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…