Görev Yöneticisi açılmıyor. İnternetteki çeşitli çözümleri denedim ama hepsinde başta işe yarıyor ama 30 saniye 1 dakika sonra yine açılmamaya. Görev çubuğuna sağ tıklayınca görünmemeye başlıyor.
Görev Yöneticisi açılmıyor. İnternetteki çeşitli çözümleri denedim ama hepsinde başta işe yarıyor ama 30 saniye 1 dakika sonra yine açılmamaya. Görev çubuğuna sağ tıklayınca görünmemeye başlıyor.
Görev yöneticisine sağ tıklayınca butonu mu gidiyor? Sen CMD'ye taskmgr -d yaz ve eski tema ile de açılıp açılmayacağına bak. Ek olarak yine CMD'ye C:\windows\syswow64\taskmgr.exe i çalıştırıp dene.
Windows'u eski haline döndür önceki güncellemeye güncellemeden sonra bende de açılmıyordu eski versiyona dönerek düzelttim normalde CTRL+Shift+ESC ile açılması lazım kısayoldan onu da deneyebilirsiniz ya da CTRL+alt+delete kombinasyonunu.