blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 15 Ocak 2021 #11 stvwolf dedi: Windows 10 görev yöneticisi direkt. Mesela şimdi bir kere daha açtım 83' ten 25' e oradan da 3 e düştü. Genişletmek için tıkla... Peki göre yöneticisini küçük ekranda mı açıyorsunuz yoksa tam ekran mı, ona göre daha fazla veri alacağı için daha fazla yükselmesi normal.
stvwolf dedi: Windows 10 görev yöneticisi direkt. Mesela şimdi bir kere daha açtım 83' ten 25' e oradan da 3 e düştü. Genişletmek için tıkla... Peki göre yöneticisini küçük ekranda mı açıyorsunuz yoksa tam ekran mı, ona göre daha fazla veri alacağı için daha fazla yükselmesi normal.
stvwolf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 1 15 Ocak 2021 #12 blavlmao dedi: Peki göre yöneticisini küçük ekranda mı açıyorsunuz yoksa tam ekran mı, ona göre daha fazla veri alacağı için daha fazla yükselmesi normal. Genişletmek için tıkla... Küçük ekran da açılıyor büyütemiyorum. stvwolf dedi: Küçük ekran da açılıyor büyütemiyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş
blavlmao dedi: Peki göre yöneticisini küçük ekranda mı açıyorsunuz yoksa tam ekran mı, ona göre daha fazla veri alacağı için daha fazla yükselmesi normal. Genişletmek için tıkla... Küçük ekran da açılıyor büyütemiyorum. stvwolf dedi: Küçük ekran da açılıyor büyütemiyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş