Görev yöneticisini her açtığımda bu durumla karşılaşıyorum, bunun üzerine biraz konulara bakındım ve aynı sorunla karşılaşan çok fazla kişi olmuş. Bazı arkadaşlar bilgisayarın mining için kullanılabileceğini yazmış. Bunun üzerine HitmanPro indirip bilgisayarı taradım ve karşıma bunlar çıktı ne kadar kaldırmaya çalışırsam çalışayım her bilgisayarı açtığımda tekrar karşıma çıkıyor. Bunun çözümü nedir acaba?
Bilgisayarımda iaa23 diye bir şey var ben bunu görev yöneticisinden keşfettim. En az %50 bazen ise %100 kadar çıkıyor oyunlarda ani droplar oluyor. Bunun çözümünü söylerseniz sevinirim.
www.technopat.net
Buradaki kişi de aynı sorundan müzdarip ve Asım'ın dediği gibi miner işlemciyi sömürüyor
Orada gördüğün gibi Kaspersky yükleseydin bu soruna yakalanmazdın. MBAM veya Kasperksy ile taratıp çözebilirsiniz.
Diğer bilgisayarımda da aynı sorun var fakat onda bir virüs yada miner gibi bir şey bulamadı. Her görev yöneticisini açtığımda %100'den düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim? @Murat5038
Aynı sorun ayrı bir şey. Aynı dosya olması ayrı bir şey. Diğer bilgisayar için de ayrı konu açarsınız kontrol ederiz. Bunu dediğimiz şekilde taratıp kaldırdınız mı?
Aynı sorun ayrı bir şey. Aynı dosya olması ayrı bir şey. Diğer bilgisayar için de ayrı konu açarsınız kontrol ederiz. Bunu dediğimiz şekilde taratıp kaldırdınız mı?