Görev yöneticimde bilmediğim isimler var. Eğer gereksiz yere çalışan şeyler varsa kapatayım. Zaten laptop çöp. Elimden geldiğimce bildiğim şeyleri kapatmaya çalıştım ama bazılarını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Görev yöneticimde bilmediğim isimler var. Eğer gereksiz yere çalışan şeyler varsa kapatayım. Zaten laptop çöp. Elimden geldiğimce bildiğim şeyleri kapatmaya çalıştım ama bazılarını bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hepsini kaptma sistemine geri dönüşü olmayan zarar verebilirsin üzerinde PC'nin markası, Realtek ses falan varsa onları etkinleştir monitörünü falan bozabilirsin laptop dahil.
Hepsini kapatabilirsiniz. Hiç bir şey bozulmaz patlamaz çatlamaz. En fazla başlangıçta açılmayarak rahatlatır bilgisayarı. Realtek vb. ses yazılımları zaten kuruluyor bu tip açılanlar ek düzenleme yazılımları onlara da ayar yapın sonra kapatın açılmadan da aktif şekilde iş görüyorlar.