R Ramazan_07 Yoctopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 2 6 Şubat 2022 #1 Merhaba. Görev Yöneticisi başlangıç bölümünde X-Firefox var ve hiçbir şekilde kaldıramadım. Bu durumu bilen bilgili arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Merhaba. Görev Yöneticisi başlangıç bölümünde X-Firefox var ve hiçbir şekilde kaldıramadım. Bu durumu bilen bilgili arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
A AkO Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 CIA seni takip ediyor bro dikkat et Tarayici olarak Firefox kaldirmayi bir dene olmadi ofline virus taramasi yapan bir programla tarat.
CIA seni takip ediyor bro dikkat et Tarayici olarak Firefox kaldirmayi bir dene olmadi ofline virus taramasi yapan bir programla tarat.
R Ramazan_07 Yoctopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 2 6 Şubat 2022 #3 Kaspersky tarama yaptım ama birşey bulmadı başka yöntem varmı hocam Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Teşekkürler.
Kaspersky tarama yaptım ama birşey bulmadı başka yöntem varmı hocam Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Teşekkürler.
Sparkzz011 Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #4 Ramazan_07 dedi: Kaspersky tarama yaptım ama birşey bulmadı başka yöntem varmı hocam Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelttin yardım eder misin?
Ramazan_07 dedi: Kaspersky tarama yaptım ama birşey bulmadı başka yöntem varmı hocam Sorunum Çözüldü Konu Kapanabilir Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... nasıl düzelttin yardım eder misin?