SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #1 Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesine geldiğimde bunu gördüm. Bu nedir? Yayıncı GitHub yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2021
Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesine geldiğimde bunu gördüm. Bu nedir? Yayıncı GitHub yazıyor.
Quarit Kilopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 3.944 Makaleler 1 Çözümler 25 6 Haziran 2021 #2 Discord uygulaması.
S SkyFi Hectopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 288 Çözümler 1 6 Haziran 2021 #3 Discord veya Spotify kullanıyorsan Auto-Update amaçlı vardır.
Demonce Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 6 Haziran 2021 #4 SleenzyY dedi: Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesine geldiğimde bunu gördüm. Bu nedir? Yayıncı GitHub yazıyor. Eki Görüntüle 1057853 Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorununuz olursa. Sağ tık yapıp dosya konumunu aça basıp bakabilirsiniz. Örnek:
SleenzyY dedi: Görev yöneticisine girip başlangıç sekmesine geldiğimde bunu gördüm. Bu nedir? Yayıncı GitHub yazıyor. Eki Görüntüle 1057853 Genişletmek için tıkla... Böyle bir sorununuz olursa. Sağ tık yapıp dosya konumunu aça basıp bakabilirsiniz. Örnek:
SleenzyY Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #5 SkyFi dedi: Discord veya Spotify kullanıyorsan Auto-Update amaçlı vardır. Genişletmek için tıkla... Evet, ikisi de var. Teşekkürler. Demonce dedi: Böyle bir sorununuz olursa. Sağ tık yapıp dosya konumunu aça basıp bakabilirsiniz. Örnek: Eki Görüntüle 1057857 Genişletmek için tıkla... Evet, Discordmuş.
SkyFi dedi: Discord veya Spotify kullanıyorsan Auto-Update amaçlı vardır. Genişletmek için tıkla... Evet, ikisi de var. Teşekkürler. Demonce dedi: Böyle bir sorununuz olursa. Sağ tık yapıp dosya konumunu aça basıp bakabilirsiniz. Örnek: Eki Görüntüle 1057857 Genişletmek için tıkla... Evet, Discordmuş.