W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Sağ tıklayınca özellikler ve dosya konumuna gitme butonları çalışmıyor, yani soluk renkte. Virüs mü sizce? Ben etkinleştirmedim şans eseri gördüm, gördüğümde etkinleştirilmişti. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2023
Sağ tıklayınca özellikler ve dosya konumuna gitme butonları çalışmıyor, yani soluk renkte. Virüs mü sizce? Ben etkinleştirmedim şans eseri gördüm, gördüğümde etkinleştirilmişti.
imquincy Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 248 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Devre dışı bırakın. Bakabiliyorsanız da dosya konumuna kaynağına vs. gitmeye çalışın. Şüpheli geliyorsa silmeyi deneyin ve tarama yapın.
Devre dışı bırakın. Bakabiliyorsanız da dosya konumuna kaynağına vs. gitmeye çalışın. Şüpheli geliyorsa silmeyi deneyin ve tarama yapın.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 imquincy dedi: Devre dışı bırakın. Bakabiliyorsanız da dosya konumuna kaynağına vs. gitmeye çalışın. Şüpheli geliyorsa silmeyi deneyin ve tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna bakamıyorum hocam, nereden silebilirim?
imquincy dedi: Devre dışı bırakın. Bakabiliyorsanız da dosya konumuna kaynağına vs. gitmeye çalışın. Şüpheli geliyorsa silmeyi deneyin ve tarama yapın. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna bakamıyorum hocam, nereden silebilirim?
imquincy Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 248 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 Wqxte dedi: Dosya konumuna bakamıyorum hocam, nereden silebilirim? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes yükleyip taratın. Zaten bulur kendisi.
Wqxte dedi: Dosya konumuna bakamıyorum hocam, nereden silebilirim? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes yükleyip taratın. Zaten bulur kendisi.