B BeKolanĞ Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, eskiden görev yöneticisinde Steam, Epic Games gibi şeyler de çıkmıyor muydu? Şimdi sadece bunlar çıkıyor. Bir çözümü var mı? Boşuna SFC scannow demeyin Allah aşkına, bir işe yaramıyor Alta fotoğraf koydum, sadece bunlar var. Dosya Ekleri Adsız 222.png 21,8 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar, eskiden görev yöneticisinde Steam, Epic Games gibi şeyler de çıkmıyor muydu? Şimdi sadece bunlar çıkıyor. Bir çözümü var mı? Boşuna SFC scannow demeyin Allah aşkına, bir işe yaramıyor Alta fotoğraf koydum, sadece bunlar var.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Sorununuz orada gözükmemesi mi yoksa otomatik başlamaması mı?
B BeKolanĞ Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 Furkaninkosesi dedi: Sorununuz orada gözükmemesi mi yoksa otomatik başlamaması mı? Genişletmek için tıkla... Doğru dedin aslında otomatik başlayıp ram yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatıyım mı LMFAO
Furkaninkosesi dedi: Sorununuz orada gözükmemesi mi yoksa otomatik başlamaması mı? Genişletmek için tıkla... Doğru dedin aslında otomatik başlayıp ram yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatıyım mı LMFAO
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 19 Temmuz 2021 #4 BeKolanĞ dedi: Doğru dedin aslında otomatik başlayıp RAM yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatayım mı lmfao. Genişletmek için tıkla... Random atmak yasak. Ayrıca konuyu siz kapatamazsınız.
BeKolanĞ dedi: Doğru dedin aslında otomatik başlayıp RAM yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatayım mı lmfao. Genişletmek için tıkla... Random atmak yasak. Ayrıca konuyu siz kapatamazsınız.
Furkaninkosesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 1.844 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 Konu kapatma seçeneği yok, konu hiç açılmamış gibi davranalım.
B BeKolanĞ Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #6 BeKolanĞ dedi: Doğru dedin aslında otomatik başlayıp RAM yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatayım mı lmfao. Genişletmek için tıkla... Konu kitlenebilir. Er73748 dedi: Random atmak yasak. Ayrıca konuyu siz kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sakin dostum yazdım moderatörler kapatır.
BeKolanĞ dedi: Doğru dedin aslında otomatik başlayıp RAM yemedikçe sıkıntı yok konuyu kapatayım mı lmfao. Genişletmek için tıkla... Konu kitlenebilir. Er73748 dedi: Random atmak yasak. Ayrıca konuyu siz kapatamazsınız. Genişletmek için tıkla... Sakin dostum yazdım moderatörler kapatır.