Görev Yöneticisi başlangıçta bilinmeyen dosyalar

Çoğu kişide son günlerde gözlemlenen bir sorun. Ama normal değil, virüs taraması yapmalısın.

Sağ tıklayıp dosya konumunu aç dersen ne olduğunu anlayabilirsin.

Açılmıyor CCleaner ile sildim ve başlangıçta gözükmüyor 2 antivirüs programıyla da tarama yaptım (Malwarebytes, Kaspersky) ama bir sorun göremedi yine de tedirgin oldum virüsse hala kalmış mıdır?

Açılmıyor CCleaner ile sildim ve başlangıçta gözükmüyor 2 antivirüs programıyla da tarama yaptım (Malwarebytes, Kaspersky) ama bir sorun göremedi yine de tedirgin oldum virüsse hala kalmış mıdır?

Eğer zamanınız var ise temizinden bir format atmak en iyisidir.

Virüs olduğunu sanmıyorum kalıntıdan ibaret.

Eğer zamanınız var ise temizinden bir format atmak en iyisidir.

Teşekkürler format atalı 1 ay olmadı bile bilgilendirmek için söyleyeceğim crack oyun hiç indirmedim virüsse SinnerClown Türkçe yama ve instasaveden birkaç video indirdim bunlardan başka bir şey indirdiğimi hatırlamıyorum biraz dikkat ederek indirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…