Merhabalar. Görev yöneticisini actigim zaman baslangicta 2 tane Çince program var büyük ihtimalle virüs. Antivirüslede temizleyemedim hizmetlerden de bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
Dosya konumunu acamiyorum sadece etkinlestir ve devre dışı birak var.
Merhabalar. Görev yöneticisini actigim zaman baslangicta 2 tane Çince program var büyük ihtimalle virüs. Antivirüslede temizleyemedim hizmetlerden de bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.
İstenmeyen BaÅlangıç Programlarını Tamamen Kaldırmak Windows bilgisayarlarımızı baÅlattıÄımız zaman açılıÅta otomatik olarak bazı progr...
Hocam sıfırdan kurulum yaparken şimdi yükle penceresinin sol altına doğru kurtarma ile ilgili bir seçenek var oradan yapabilirsiniz .(bu en son seçeneğiniz olsun)
Onunla taradim. Önceden 3 tane program vardi birisini kaldirdiydi, iste bu dosyalar kaldi. Farkli bir yönteminiz var mı CCleaner kullanin diyorlar ama bazi kisiler ise kötü diyorlar.