Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 13 28 Ocak 2021 #11 bck1 dedi: Onunla taradim. Önceden 3 tane program vardi birisini kaldirdiydi, iste bu dosyalar kaldi. Farkli bir yönteminiz var mı CCleaner kullanin diyorlar ama bazi kisiler ise kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Son çare: Format.
bck1 dedi: Onunla taradim. Önceden 3 tane program vardi birisini kaldirdiydi, iste bu dosyalar kaldi. Farkli bir yönteminiz var mı CCleaner kullanin diyorlar ama bazi kisiler ise kötü diyorlar. Genişletmek için tıkla... Son çare: Format.
bck1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ocak 2021 #12 Wmir dedi: Son çare: Format. Genişletmek için tıkla... öyle olucak artik napalim. Sagolasin hocam tesekkür ettim
Wmir dedi: Son çare: Format. Genişletmek için tıkla... öyle olucak artik napalim. Sagolasin hocam tesekkür ettim
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.267 Çözümler 13 28 Ocak 2021 #13 bck1 dedi: Öyle olacak artik napalim. Sağ olasin hocam teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam.
bck1 dedi: Öyle olacak artik napalim. Sağ olasin hocam teşekkür ettim. Genişletmek için tıkla... Bir şey değil hocam.